About Us

Se ştie că înca din cele mai vechi timpuri, ceaiurile au avut puteri miraculoase asupra corpului uman, ajutând atât la detoxifierea şi purificarea organismului, cât şi la vindecarea multor boli.

În zilele noastre, datorită aromelor deosebite pe care le raspandesc ceaiurile, acestea au devenit în afară de o necesitate a organismului, o plăcere maximă de relaxare, un moment unic de a împartaşii alături de prieteni aroma deosebită a unei ceşti cu ceai.

Aroma Bio a fost creată pentru dumneavoastră, pentru a vă face zilele şi serile mai relaxate alături de cele mai bune ceaiuri din gama Gurmans, un producator cu o îndelungată tradiţie în prepararea diferitelor sortimente de ceai din cele mai bune plante.

Putem afirma cu mândrie că Aroma Bio este unicul distribuitor al renumitei mărci de ceaiuri şi cafea Gurmans, ce poate oferi ceaiuri, cafea si echipamentele necesare preparării si servirii acestora, atât pentru segmentul HoReCa, cât şi pentru segmentul Office şi Home.

Pe www.aromabio.ro puteţi găsi nenumărate sortimente de ceaiuri şi cafea, dar şi sfaturi şi indicaţii terapeutice ale acestora.

Vă mulţumim pentru interesul dumneavoastra şi nu uitaţi: nicio zi fără Aroma Bio !